Om mig och Promoveo

Jag är redo

Här finns jag, passionerad, driven och snäll konsult. Med mina 35 år på Scania CV AB har jag samlat på mig värdefulla erfarenheter från olika befattningar. Jag har bred kunskap inom områden som ledarskaps- och teamutveckling, hälsopromotion, coachning, hälsa-arbetsmiljö samt evenemang.

Jag har starkt engagemang i att hjälpa individer, team och ledningsgrupper att utvecklas inom ledarskap, teamarbete och hälsofrämjande arbete. Med min erfarenhet och kunskap kan jag hjälpa er verksamhet att växa. Jag är van att hantera uppdrag med varierande karaktär och jag har en förmåga att driva saker framåt.

Om mig

Jag heter Birgitta och bor i Nyköping med min man och har två vuxna barn.
Jag älskar vattnet, havet, solen och naturen, särskilt eftersom jag växte upp i Oxelösund. Jag tycker om att umgås med människor och älskar att vara aktiv genom löpning, styrketräning och vandring samt vara ute i naturen. Att arrangera middagar och roliga aktiviteter för vänner och familj är min grej.
Finaste återhämtningen är vid havet och i solen och trivs bäst under årstiderna vår, sommar och höst.

Mina styrkor

Tidigare befattningar

Övriga meriter

Företagets inriktning

Verksamheten ska stödja individer, team och ledningsgrupper att uppnå sina mål, genomföra sitt uppdrag och samtidigt må bra. Genom att skapa en miljö där friskfaktorer och hälsofrämjande insatser är begripliga, hanterbara och meningsfulla hjälper jag mina kunder att uppnå sina mål.

Företagets ledord

Lyhördhet
Jag lyssnar noggrant på dig för att förstå dina behov, utmaningar och önskemål.

Ärlighet
En grundläggande och avgörande princip som jag värdesätter högt om våra möjligheter för att skapa långsiktiga relationer.

Designade lösningar
Jag anpassar mina tjänster efter din unika situation med goda resultat.

Pålitlighet
Jag håller våra löften och levererar i tid.

Professionellt samarbete
Jag strävar efter en stark och förtroendefull relation med dig för framgångsrika samarbeten.

Företagets namn

Promoveo har sitt ursprung i det latinska språket.
Promo- associerar jag med Hälsopromotion som definieras som följande:
”Den process som möjliggör för individer, grupper, organisationer och samhällen – att öka kontrollen över faktorer som påverkar hälsan – och därigenom förbättra den”.
Move- innebär rörelse. Jag föreställer mig en framåtrörelse mot förändring.
Veo- kan översättas till ”I wish” på engelska, vilket symboliserar en önskan.

Jag tror på att en förändring börjar med oss själva för att skapa positiv påverkan i alla sammanhang. Därav har företaget fått namnet Promoveo.

Jag är övertygad om att mina kvalifikationer och personliga egenskaper skulle vara högst intressanta för er. Jag ser fram emot att använda min erfarenhet, kreativitet
och förmåga att driva framgångsrikt hälsoarbete för att bidra till er verksamhet.